ICT bedrijf Amsterdam

e meeste laptop en pc reparaties zijn binnen één werkdag klaar zoals laptop scherm reparatie (geldt niet voor touchscreens). Wanneer er een ongelukje is gebeurd is het verstandig om contact op te nemen met uw schadeverzekeraar
Snel, Vakkundig, Vriendelijk, Betrouwbaar & Betaalbaar!

Wij weten dat u uw computer nauwelijks kunt missen. 95% van alle onderdelen hebben wij binnen één werkdag in huis. Uw computer reparatie is dan vaak de volgende werkdag al klaar!

Daarnaast leveren wij top computer service zodat u wordpress webdesign snel weer probleemloos aan de slag kunt. Na een computer reparatie bieden wij gratis Online Support aan onze klanten op alle gebruikers-vragen. Zo bieden wij de beste computer hulp in omgeving Tilburg

Waarom Computerzorg? Naast vakkundige computerreparaties zorgen wij er voor dat u als klant zorgeloos met uw computer en randapparatuur kunt werken want daar gaat het om! Geen technisch bla bla en in begrijpelijke taal.

Dell Laptops & PC’s worden bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd!

Uniek in Amsterdam! Wij leveren Dell laptops & PC’s bij u thuis af inclusief overzet en aflevering-service. Wij maken met u een afspraak voor de levering wanneer het u het beste uitkomt. Levertijd 5 werkdagen. Prijzen o.v.b. Dell prijswijzigingen. Prijspeil augustus 2017.

In 2017 is NecMar gestart als IT dienstverlener met als doel hoogwaardige IT oplossingen te bieden voor bedrijven tot 50 werkplekken en ondernemers te ontzorgen in de steeds complexer wordende wereld van automatisering. In de afgelopen jaren is ons product- en dienstenportfolio volwassen geworden en is er een verschuiving van IT naar ICT gemaakt. Vandaag de dag ontzorgen we bedrijven op het gebied van ICT infrastructuur van werkplek tot en met server, van internet aansluiting tot en met draadloos netwerk en van email tot en met telefonie.
Ontzorgen betekent voor NecMar dat wij onze klanten bedienen in “Gewoon Nederlands”, zo min mogelijk moeilijke vaktermen en duidelijke open offertes. Bij NecMar weet u zeker wat u voor welke prijs krijgt!
Om het brede scala aan producten en diensten te kunnen leveren en ondersteunen werken wij samen met een geselecteerd aantal value added leveranciers die naast diensten en producten ook een hoge graad van ondersteuning bieden. Zo is onze klant altijd verzekerd van een hoogwaardige dienstverlening.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes

site by bcz